Stagiaire Daisy Piras

Hallo! Ik ben Daisy Piras, wellicht heeft u mij al voorbij zien komen in de praktijk. Momenteel loop ik namelijk voor mijn afstudeerstage bij Freke´s Fysio met Tamara mee. Behandelen mag ik zelfstandig, mijn specialiteiten liggen bij stress en kaakklachten, verder vind ik sport klachten erg interessant. Ik ben zelf altijd een fanatieke krachtsporter geweest en begeleid mensen graag in de sportschool. 

Naast dat ik mijn plezier uit het helpen van mensen haal, haal ik dat ook uit het helpen van dieren. Ik houd mij dan ook in mijn vrije tijd voornamelijk bezig met italiaanse zwerfhonden en het herplaatsen van deze honden. Daarom volg ik momenteel ook nog een opleiding voor het houden en transporteren van honden en katten. Ik ben altijd al enorm gek geweest op dieren en bij mij thuis is het dan ook altijd een dierentuin geweest.

Mocht je bij mij komen voor een behandeling mag je dus altijd beginnen over je geliefde viervoeter. Wie weet zien wij elkaar binnenkort!

Schuiven naar boven