Tamara Huitema-Pater

Tamara Huitema-Pater

 

Mensen helpen/begeleiden bij hun klachten, zodat ze weer hun activiteiten kunnen doen die ze willen doen. Of juist kijken wat wel kan en op welke manier, maar ook het evenwicht tussen lichaam en geest. Dit zijn voor mij belangrijke onderdelen tijdens mijn werk.

 

Ik ben Tamara, ben getrouwd en samen hebben we een dochtertje. Mijn man heeft ook nog een zoon die om het weekend bij ons is. We wonen in Haulerwijk, dus  probeer ook af en toe op de racefiets naar het werk te gaan.

Zo komen we ook meteen bij mijn sporten. Heb vroeger altijd BMX gedaan, maar op dit moment heb ik dat ingeruild voor racefietsen of mountainbiken. Af en toe probeer ik ook nog naar bootcamp te gaan.

Als ik dan nog vrije tijd over heb, probeer ik creatief bezig te zijn. Zoals tekenen, verven, haken enz. Ik sta op dat gebied overal voor open.

 

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Ik had al snel het gevoel dat ik meer wilde weten en meer handelingen wilde leren, dus ben ik de opleiding voor manuele therapie gaan doen.

Aantal jaren later kwam ik er achter dat ik ook meer over de schouder wilde weten en ben ik me daarin gaan verdiepen. Dit jaar heb ik weer een opleiding gevolgd voor hand therapeut. Dit is ook een interessant onderdeel in je lichaam.

Verder heb ik jaren ervaring opgedaan met sportblessures als verzorgster bij een voetbalteam op een mooi niveau.

Hierdoor ben ik vrij breed geschoold, mede ook omdat ik alles interessant vind en omdat ik graag mensen wil helpen met hun klachten/blessures.

 

Dus mocht je ergens last van hebben, je bent altijd welkom. Ik kan altijd kijken of ik je kan helpen. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan zal ik met je gaan kijken wat je dan eventueel kunt doen.

Schuiven naar boven