Freke van der Velde

20170819_190014

Mijn naam is Freke van der Velde. Ik ben op 3 april 1990 geboren in Wijnjewoude. Sinds 1993 woon ik in Surhuisterveen.

Sinds februari 2013 ben ik deze praktijk begonnen. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan bij diverse praktijk en instellingen. De praktijk openen was een hele uitdaging voor mij. Ik was nog niet zo lang werkzaam als fysiotherapeute, maar vond dat ik deze uitdaging moest aannemen. Dit is gelukkig goed uitgepakt.

Op dit moment loopt de praktijk zeer goed, het is erg druk en de patiënten die komen zijn tevreden.  Omdat ik ben aangesloten in het kwaliteitsregister moet ik elke jaar studies en cursussen volgen. De volgende cursussen heb ik met een voldoende afgerond:

  • Dry-Needling extremiteiten
  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Hardloopblessures
  • Echografie (i.o)
Schuiven naar boven