Wie zijn wij

Freke van der Velde

Mijn naam is Freke van der Velde. Ik ben op 3 april 1990 geboren in Wijnjewoude. Sinds 1993 woon ik in Surhuisterveen.

Sinds februari 2013 ben ik deze praktijk begonnen. Hiervoor heb ik ervaring opgedaan bij diverse praktijk en instellingen.

De praktijk openen was een hele uitdaging voor mij. Ik was nog niet zo lang werkzaam als fysiotherapeute, maar vond dat ik deze uitdaging moest aannemen. Dit is gelukkig goed uitgepakt.

Op dit moment loopt de praktijk zeer goed, het is erg druk en de patiënten die komen zijn tevreden.  Omdat ik ben aangesloten in het kwaliteitsregister moet ik elke jaar studies en cursussen volgen. De volgende cursussen heb ik met een voldoende afgerond:

  • Dry-Needling extremiteiten
  • Sportmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Hardloopblessures
  • Echografie (i.o)

Michelle Wester

Ik ben Michelle Wester en woon in Buitenpost. Ik doe veel aan sport en vind het belangrijk om fit te zijn. Ik ben een fanatieke korfbalster, vanaf de pupillen ben ik al op het veld te vinden bij korfbalvereniging flamingo’s in Buitenpost. Daarnaast train ik de kangoeroe’s (4-6jaar) en afgelopen veldseizoen de f2 gecoacht. Naast de korfbal doe ik ook nog aan fitnessen, paardrijden en hardlopen. Dit laatste is voornamelijk hardloopevenementen en af en toe een blok om.

Sinds 2014 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut, daarnaast een extra specialisatie in onder andere Medical Taping.

Het mooie van het vak fysiotherapie is dat je altijd bezig bent met mensen, door middel van adviseren, stimuleren enzovoort. Het is heel dankbaar werk. Ter afsluiting: Naast dat ik graag sport en actief bezig ben, kan ik ook lekker lui met een goed boek of voor films en series gaan zitten.

Schuiven naar boven